AMD Slovenija avto je z nekaj več kot 4.200 člani eno največjih društev, ki se združujemo v nacionalno zvezo na področju zagotavljanja varne mobilnosti – Avto moto zvezo Slovenije in v sodelovanju z gospodarsko družbo AMZS in mednarodnimi asociacijami, zagotavljamo našim članom in tudi drugim udeležencem v prometu, pomoč in storitve, ki zagotavljajo mobilnost.

“Saj sem član AMZS, le kaj ima to opraviti z vašim društvom?”

To je pogosto slišano vprašanje. Gre preprosto za to, da je lahko fizična ali pravna oseba član kluba ali društva, člani zveze pa so klubi ali društva. Posamezniki ne morejo biti člani zvez. Torej ste najprej član našega društva, AMD Slovenija avto, zaradi članstva društva v zvezi pa imate vse pravice in ugodnosti, ki jih posamezna zveza nudi. AMD Slovenija avto je tako aktivni član ne samo v AMZS, smo tudi člani Zveze za avto šport AŠ2005, Športne zveze Ljubljana,…in našim članom z izvajanjem različnih aktivnosti ter sodelovanjem z različnimi zvezami, poslovnimi pratnerji nudimo različne ugodnosti. 

Zakaj postati član AMZS?

  • AMZS skrbi, da vam zagotavlja varno mobilnost in poti brez skrbi.
  • Nudi vam pomoč na cesti, ne glede, čigavo vozilo vozite.
  • Ob okvari vozila se potrudijo, da ga popravijo na mestu okvare – na ta način lahko takoj nadaljujete pot.
  • Ko morate za svoje vozilo opraviti tehnični pregled, registracijo in zavarovanje, lahko vse to uredite v AMZS – hitro in ugodno.
  • S prihranki, ki vam jih zagotavlja AMZS članstvo, si več kot povrnete vrednost članarine – že zgolj s storitvami, ki jih morate v povezavi z vozilom opraviti skladno z zakonom.
  • Ker ste naš član, nam pomagate uresničevati poslanstvo izboljšanja prometne varnosti.

Predstavitveni video:

AMZS – Pravi prijatelj (himna):

Mobilna aplikacija AMZS: